Zoek je iets anders?


over appÈl | missie & visie

MISSIE & VISIE

MAAK KENNIS MET ONS

Met wortels in de Brabantse grond en de voeten in de klei is in 1978 een familiebedrijf ontstaan met een bourgondisch hart. Een hart voor eten en drinken, voor het creëren van bijzondere ontmoetingen en het verbinden van mensen met elkaar én de wereld om ons heen.

ONZE MISSIE

SAMEN MENSEN BLIJ MAKEN.

Dit doen we door aandacht voor pure ingrediënten én aandacht voor elkaar. Het belang en de impact van eten en drinken is groot; eten en drinken speelt een cruciale rol in het leven van mensen. Eten en drinken overstijgt grenzen, het heeft een centrale rol in iedere cultuur, over de hele wereld. Het draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van ieder individu, het is de motor van ons bestaan. Wij zijn bevoorrecht door middel van eten en drinken en gastvrijheid de mogelijkheid te hebben om levens op een positieve manier te beïnvloeden.

ONZE VISIE

Als familiebedrijf geven wij met aandacht en vol passie invulling aan jouw wens. Samen verbinden, samen genieten en samen groeien; daar ligt voor ons het accent!

ONZE KERNWAARDEN

Onze kernwaarden hebben ons gebracht waar we zijn en geven richting aan waar we naartoe gaan. Het geeft ons vertrouwen in de toekomst en vormt dan ook de grondslag van onze strategische keuzes. Dit roepen we niet alleen, dit is wie we zijn en waar we voor staan!

Samen
Wij geloven in partnerschap en samenwerking. Met onze opdrachtgevers,  onze  collega’s,  onze  gasten  en  onze partners. Samen bouwen we aan vernieuwende en duurzame oplossingen die passen bij de wens van onze gasten en opdrachtgevers.

Creatief
Geen opdrachtgever heeft dezelfde vraag, iedere individuele gast heeft zijn eigen wensen en al onze medewerkers zijn uniek. We zoeken continu naar innovatie en trends en durven maatwerk te bieden, omdat creativiteit en ondernemerschap ons hebben gebracht waar we nu zijn. Onze jarenlange ervaring op het gebied van eten en drinken maakt dat we creatief durven doen!

Passie
Eten en drinken zorgt voor verbinding en het brengt mensen samen. Onze mensen zijn het belangrijkste kapitaal van onze organisatie. We stimuleren en faciliteren onze mensen dan ook om ons vak met liefde, aandacht en enthousiasme uit te oefenen. Door onze gezamenlijke passie voor het cateringvak zetten we net dat stapje extra voor jou!

Open
Wij  zijn  een  echt  familiebedrijf  met een informele cultuur waarin iedereen meedoet. We hebben altijd oog voor jouw wens. Wees welkom!