Zoek je iets anders?


2023

Appèl en haar dochterondernemingen zijn na corona flink gegroeid. Ook wordt dit jaar Scoolcompany overgenomen. Met inmiddels ruim 650 locaties en 1800 medewerkers zorgen we iedere dag met passie voor kwalitatief goede en gezonde voeding in bedrijfs- en campusrestaurants, schoolkantines en op horecalocaties.

2020

Een jaar met een onverwachte wending. Na een vliegende start worden we hard geraakt door de impact van het coronavirus. Scholen
en horeca gingen dicht en ook binnen
bedrijfscatering werd de dienstverlening geminimaliseerd. Appèl neemt de activiteiten van Zo-Vital over. De ambities van Appèl laten zich niet temmen door de crisis, maar inspireren om verder te investeren in een gezonde en duurzame toekomst.

2019

In 2019 neemt Appèl SAB Catering over, specialist in bedrijfscatering, facilitaire dienstverlening, evenementen en horeca. SAB Catering wordt, samen met FM at Work, een dochteronderneming van Appèl Holding. Het is het eerste volledige jaar dat Appèl werkt vanuit het belevingscentrum in
‘s-Hertogenbosch.

2018

In 2018 hebben Appèl en Markies Catering samen ruim 400 locaties en 1500 medewerkers die iedere dag met passie zorgen voor kwalitatief goede en gezonde voeding in bedrijfs- en campusrestaurants, schoolkantines en op horecalocaties.

2014

In 2014 neemt Appèl onderwijscateraar Markies over, specialist in catering in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Markies Catering wordt een dochteronderneming van Appèl Holding. De organisatie groeit uit tot een belangrijke speler in de bedrijfs- én onderwijscatering. Markies Catering is inmiddels specialist in de Gezonde Schoolkantine.

1984

Appèl komt onder leiding van directeur en eigenaar Geert van de Ven. Onder zijn leiding is Appèl zich gaan specialiseren in bedrijfscatering. Het eigenzinnige en creatieve karakter van Appèl onderscheidt de cateraar van de rest. Het bedrijf groeit verder. Geert neemt in 2007 afscheid als directeur.

1978

Ons familiebedrijf is in 1978 opgericht. Appèl begint haar dienstverlening met schoonmaak, theaterdienstverlening en bedrijfscatering.