Zoek je iets anders?


Branche: Op de campus

Het onderwijs op hogescholen en universiteiten is dynamisch en verandert snel. De ‘schoolkantine’ verdwijnt en maakt plaats voor multifunctionele ontmoetingsruimtes waar studenten werken, elkaar ontmoeten, inspireren, vergaderen en natuurlijk eten en drinken. Studenten hebben hoge verwachtingen en de internationalisering van het onderwijs vraagt om een veelzijdig assortiment met een aanbod voor iedere doelgroep. Dit vraagt om verrassende en onderscheidende horecaconcepten.Wil je meer weten over Appèl Campus? Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag!

SPECIALIST HORECA EN CATERING HBO EN UNIVERSITEITEN

Appèl Campus is specialist op het gebied van horeca en catering voor hbo-instellingen en universiteiten. Wij bieden unieke maatwerk concepten met een gevarieerd en verantwoord aanbod binnen diverse vaste en roulerende foodconcepten. Kwaliteit, partnerschap en beleving zijn belangrijke pijlers binnen Appèl Campus. Wij creëren de ultieme beleving natuurlijk mede door ons assortiment, maar ook door onze gastvrijheid, de sfeer en het activeren van alle zintuigen. Door onze gastvrije medewerkers en de inrichting van foodstations ontstaat er een plek waar je graag komt.
Campus Catering
Campus Catering

Onderwijscatering


CO-CREATIE MET STUDENTEN
Binnen het onderwijs bevinden zich de talenten van de toekomst. De samenwerking tussen ons als cateraar en het onderwijs is daarom van groot belang. Zo hebben we in de afgelopen jaren een zeer intensieve relatie opgebouwd met diverse onderwijsinstellingen. We werken regelmatig samen met studenten aan verschillende projecten. Een mooi voorbeeld zijn de bijzondere recepten die we in samenwerking met studenten ontwikkelden en op al onze locaties inzetten. Wil je meer weten over Appèl Campus? Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag!

Op zoek naar een expert in onderwijscatering?

En ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem voor meer informatie contact met ons op via 073 – 612 50 50 of sales@appel.nl.

Contact