Zoek je iets anders?


Nieuws | Nieuwe online leeromgeving voor Appèl

Appèl lanceert nieuwe online leeromgeving voor al haar medewerkers

In samenwerking met Skillstown vergroot Appèl de ontwikkelingsmogelijkheden van al haar medewerkers. In een nieuwe leeromgeving wordt er een breder en dynamischer trainings- en opleidingsaanbod geboden dan voorheen. Daarnaast zijn alle cursussen beschikbaar voor elke medewerker uit de organisatie en kan men gebruikmaken van het aanbod op het moment dat het uitkomt.

Skillstown is in 2020 verkozen tot de Beste Opleider van Nederland en biedt de medewerkers van Appèl meer dan 500 trainingen op zeer uiteenlopende thema’s. Bijvoorbeeld op het gebied van commerciële of digitale vaardigheden, loopbaanontwikkeling, samenwerken, gezondheid en meer. Iedereen is anders en iedereen leert anders. Daarom kunnen medewerkers zelf kiezen wanneer en hoe ze willen leren en is er aanbod beschikbaar in de vorm van E-learning, WE-learning, webinars, persoonlijke scans en podcasts.

Het professionaliseren van het trainingsaanbod staat bij Appèl hoog op de agenda. Daarom wil zij haar medewerkers in staat stellen zich te blijven ontwikkelen en aan te blijven sluiten bij de veranderende wereld waarin ze zich bevinden. Daarom krijgen ze de mogelijkheid aan de slag te gaan met hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het platform is gevuld met bedrijfsspecifieke trainingen, instructievideo’s en cursussen ontwikkeld door Appèl zelf, maar besteedt ook aandacht aan de wensen en behoeften van medewerkers op persoonlijk vlak. Zo zijn er bijvoorbeeld trainingen over allergenen, maar kunnen ze zich ook de Spaanse taal eigen maken of een yogales volgen.

Voor nieuwe medewerkers heeft Appèl onder de naam, ‘Welkom bij de club’, een extra leerlijn toegevoegd. Hierin vind je een verzameling van de belangrijkste weetjes en essentiële informatie om succesvol te starten bij Appèl. Deze informatie wordt overgebracht aan de hand van video’s, podcasts en documenten. Het blijkt een ideale tool om nieuwe collega’s te verwelkomen en ze op aantrekkelijke wijze mee te nemen in de identiteit en werkwijze van Appèl. Aangezien er steeds meer restaurants en schoolkantines open gaan en er daarom veel nieuwe medewerkers ingewerkt moeten worden, is dit het uitgelezen moment om te starten met deze nieuwe manier van werken.