Zoek je iets anders?


Appèl nieuwe cateraar van Technische Universiteit Delft

Appèl is vanaf deze zomer de nieuwe cateraar van de Technische Universiteit Delft. Studenten, medewerkers en bezoekers van de campus kunnen vanaf dan bij meer dan 20 restaurants, koffiecorners en andere cateringlocaties terecht. Een duurzaam, internationaal en uitgebreid vegetarisch assortiment staat hierbij centraal.

Om een nieuwe cateraar te kiezen, heeft TU Delft de afgelopen maanden een aanbestedingstraject doorlopen. Cateraar Appèl heeft dat traject als winnende partij afgesloten en zal vanaf deze zomer de horeca en banqueting gaan verzorgen.

Living campus

Hans van Veen, algemeen directeur Appèl: “Vanuit de Living Campus gedachte hebben we voor de verschillende locaties diverse vernieuwende concepten bedacht. We doen dit niet alleen: er is net als in de huidige situatie veel ruimte voor lokale ondernemers en we slaan de handen ineen met gerenommeerde horecaspecialisten. Samen inspireren en stimuleren we onze gasten om gezonde en duurzame keuzes te maken op elk moment van de dag. De campus blijft een levendige plek waar mensen elkaar ontmoeten en waarbij ze altijd wat bijzonders kunnen eten en drinken. Gaaf dat we onze concepten nu op de TU Delft kunnen gaan uitrollen!”

Duurzaamheidsambities

Jaco van Noppen, directeur Campus Real Estate & Facility Management: “We zijn enthousiast over de nieuwe samenwerking die prima aansluit op de duurzaamheidsambitie van de TU Delft. De TU Delft werkt toe naar een CO2-neutrale, circulaire en klimaatadaptieve campus in 2030. En dat doen we op alle vlakken, dus ook met onze horeca-activiteiten. De nieuwe horeca-exploitant heeft naast gezondheid en innovatie, duurzaamheid hoog in het vaandel staan, zoals het reduceren van voedselverspilling en het gebruiken van materialen met een lage milieu-impact. Dat alles past natuurlijk heel goed bij de TU Delft campus en onze community. Ik kijk uit naar de samenwerking.”

Hans Zwartkruis, salesmanager Appèl: “De focus van de TU Delft op duurzaamheid, onderzoek en innovatie is enorm inspirerend. Deze elementen brengen we prominent naar voren in het menu, waarin we werken volgens de richtlijnen van Eat-Lancet. Het daagde ons ook uit om vernieuwende concepten te bedenken, die nog beter aansluiten op de toekomst. Zo starten we ‘living labs’, waarin we de komende jaren restaurant- en foodconcepten kunnen uittesten. Dat past echt bij deze innovatieve en onderzoekende campus!”