Zoek je iets anders?


Markies Catering neemt cateraar Scoolcompany over

Markies Catering, onderdeel van Appèl, zal met ingang van 1-8-2023 de activiteiten van Scoolcompany overnemen. De onderwijscateraar uit Capelle aan den IJssel verzorgt momenteel op 28 middelbare scholen de catering. Onder de paraplu van Markies Catering zal de catering op deze scholen voortgezet worden.

Scoolcompany is een regionale onderwijscateraar met focus op gezonde en verantwoorde keuzes die leerlingen zelf maken. Hun aanbod is erop gericht dat ze jongeren verleiden tot het doen van een gezonde aankoop die bijdraagt aan een verantwoord voedingspatroon.

“De overname van de activiteiten van Scoolcompany past uitstekend in onze visie om zoveel mogelijk leerlingen dagelijks een gezonde en duurzame lunch te kunnen bieden. Samen kunnen we in Nederland nu nog meer gezonde schoolkantines realiseren,” aldus Hans van Veen, algemeen directeur van Appèl en Markies Catering.

Nog meer gezonde schoolkantines

De catering op de middelbare scholen waar Scoolcompany actief is, blijft de komende tijd gewoon doorgaan. Hans van Veen: “De leerlingen op de scholen kunnen nog steeds dagelijks hun lunch kopen in hun huidige schoolkantine. Voor ons is het belangrijk dat we een stabiele overdracht realiseren naar een gezonde Markies kantine. De locaties en medewerkers heten we graag welkom bij Markies en Appèl!”

Catering in de hele onderwijsbranche

Het familiebedrijf Appèl uit ’s-Hertogenbosch is een van de grotere landelijke cateraars in het voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs onder de naam Markies Catering. Appèl verzorgt daarnaast catering op hbo’s en universiteiten en bedrijfscatering in heel Nederland onder de naam Appèl.

Meer weten over onze onderwijscatering? Kijk dan op de inspiratiepagina.