Zoek je iets anders?


Campagne Fit met Vezels

Samen met de Maag Lever Darm Stichting hield Appèl in september een campagne ‘Fit met Vezels’. De gasten in het restaurant van Het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort kregen smaakvolle en extra vezelrijke gerechten geserveerd, om zo het bewustzijn voor de gezonde voordelen van vezels te stimuleren.

We eten te weinig vezels

Driekwart van de Nederlanders eet dagelijks onvoldoende vezels. Bijzonder, want juist deze vezels zorgen ervoor dat je meer energie hebt, een hogere weerstand opbouwt en dat je je gelukkiger voelt.

De bewustwordingscampagne draaide daarom om het bekend maken van en promoten van de voordelen van vezels. De lunchgasten in Het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort kregen in de pilot extra vezelrijke en smaakvolle gerechten voorgezet, om hen te inspireren vaker en meer vezels te eten.

Kennis bundelen

Maryn Gerrits, manager Marketing, Communicatie en Innovatie van Appèl: “Het was heel leerzaam en waardevol om samen met de Maag Lever Darm Stichting dit programma op te zetten. Zij zijn een gerenommeerde partij met veel kennis op het gebied van gezondheid waar wij als cateraar ook weer van leren. Ik vond het bijzonder om te zien hoe we vanuit onze beider expertises een toffe pilot ontwikkeld hebben. Een pilot die door onze gasten zeer positief ontvangen is en ons daarnaast zeer waardevolle inzichten heeft gegeven. Ik zie dan ook uit naar een vervolg van de samenwerking!”

Lees meer informatie over de pilot op de website van MLDS.