Missie en visie

Missie

Appèl realiseert op eigen wijze en met passie de beste foodbeleving in bedrijfsrestaurants. Wij doen er met onze medewerkers alles aan om de wensen van onze klanten te verwezenlijken. Dit doen we door het leveren van hoge kwaliteit eten en drinken, met een bewuste kijk op gezonde voeding, door het bedenken van vernieuwende concepten en altijd met zorg voor mens en milieu. We laten ons inspireren door de wensen van de klant, door de laatste trends in de foodwereld, door food-specialisten en bijzondere initiatieven van lokale ondernemers.

Visie

Appèl wil op alle cateringlocaties waarde toevoegen op het gebied van goed eten en drinken. Wij maken onze gasten bewust van de keuzes die er zijn op het gebied van gezond en duurzaam eten. Niet door te beleren, maar door te informeren. Wij inspireren onze gasten met vernieuwende concepten. Door goede voeding, gastvrijheid en het creëren van een inspirerende omgeving willen wij in al onze bedrijfsrestaurants bijdragen aan een positieve, gezonde bedrijfscultuur. Verloop en ziekteverzuim worden hierin tot een minimum beperkt. Door voortdurend creatieve concepten te realiseren in samenspraak met de opdrachtgever, bereiken wij telkens weer een hoger niveau. Hierdoor overtreffen wij zowel de verwachtingen van onze klanten als onze medewerkers.
deel deze pagina
Top