Missie en visie

Missie

Appèl realiseert op eigen wijze en met passie de beste foodbeleving in bedrijfsrestaurants. Wij doen er met onze medewerkers alles aan om de wensen van onze klanten te verwezenlijken. Dit doen we door het leveren van hoge kwaliteit eten en drinken, met een bewuste kijk op gezonde voeding, door het bedenken van vernieuwende concepten en altijd met zorg voor mens en milieu. We laten ons inspireren door de wensen van de klant, door de laatste trends in de foodwereld, door food-specialisten en bijzondere initiatieven van lokale ondernemers.

Visie

Appèl wil op alle cateringlocaties waarde toevoegen op het gebied van goed eten en drinken. Wij willen onze gasten bewust maken van de keuzes die er zijn op het gebied van gezond eten niet door te beleren, maar door te informeren. Wij inspireren onze gasten met vernieuwende concepten. Door middel van goede voeding, gastvrijheid en het creëren van een inspirerende omgeving, willen wij op al onze cateringlocaties bijdragen aan een positieve, gezonde bedrijfscultuur, waarin verloop en ziekteverzuim tot een minimum beperkt worden. Wij zien een toekomst met nóg meer gebruik van biologische producten en inzet van nóg meer lokale leveranciers. Wij willen door voortdurend vernieuwende concepten te realiseren in samenspraak met de klant, telkens weer hogere niveaus bereiken, waardoor zowel de verwachtingen van onze klanten als onze medewerkers overtroffen worden.

deel deze pagina
Top