Toen en nu

Toen & nu

1978. In dit jaar is Appèl opgericht. Het begint allemaal met theaterdienstverlening in het Theater aan de Parade in ’s Hertogenbosch. Het bedrijf wordt groter. In 1984 komt Appèl onder leiding van Geert van de Ven, waarna Appèl uitbreidt met bedrijfscatering en receptiediensten. Uiteindelijk groeit bedrijfscatering uit tot onze belangrijkste activiteit en hebben we inmiddels al meer dan 160 locaties door heel het land. In 2014 wordt Markies Catering, specialist in onderwijscatering met meer dan 200 locaties, door Appèl overgenomen.

Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfscatering kun je op ons vertrouwen. Wij doen wat we beloven en zijn daarin altijd eerlijk en realistisch. Ondanks al die ervaring varen wij niet op routine. Appèl is nog altijd vernieuwend. Ons bedrijf toont lef door het neerzetten van gedurfde, unieke foodconcepten voor onze klanten. Daarbij kiezen we bewust voor een duurzame aanpak waarin kwaliteit en zorg voor mens en milieu voorop staan.

Geert van de Ven is nog steeds nauw betrokken bij familiebedrijf Appèl als eigenaar en lid van de Raad van Commissarissen. De dagelijkse leiding bestaat uit het managementteam aangestuurd door algemeen directeur Hans van Veen. Dit team is werkzaam op het hoofdkantoor in ’s Hertogenbosch samen met een groep van 70 bevlogen medewerkers. Vanaf deze plek wordt er alles aan gedaan om de medewerkers op alle cateringlocaties in het land optimaal te faciliteren en de verwachtingen van de opdrachtgevers te overtreffen.

deel deze pagina
Top