Toen en nu

Toen & nu

1978. In dit jaar is Appèl opgericht. Het begint allemaal met theaterdienstverlening in het Theater aan de Parade in ’s Hertogenbosch. Het bedrijf wordt groter. In 1984 komt Appèl onder leiding van Geert van de Ven, waarna Appèl uitbreidt met schoonmaakdienstverlening, bedrijfscatering en receptiediensten. Onder zijn leiding is Appèl zich gaan specialiseren in bedrijfscatering en groeide het uit tot een belangrijke speler in de bedrijfs-en onderwijscatering. In 2014 wordt Markies Catering, specialist in onderwijscatering met meer dan 200 locaties, overgenomen. In 2019 wordt bedrijfscateraar SAB Catering overgenomen. Familiebedrijf Appèl heeft inmiddels meer dan 160 locaties door heel het land. Samen met Markies Catering en SAB Catering bedienen we meer dan 550 bedrijven en onderwijsinstellingen.

Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfscatering kun je op ons vertrouwen. Wij doen wat we beloven en zijn daarin altijd eerlijk en realistisch. Ondanks al die ervaring varen wij niet op routine. Appèl is nog altijd creatief en vernieuwend. Ons bedrijf toont lef door het neerzetten van gedurfde, unieke foodconcepten voor onze klanten. Daarbij kiezen we bewust voor een duurzame aanpak waarin kwaliteit en zorg voor mens en milieu voorop staan.

De dagelijkse leiding bestaat uit het managementteam aangestuurd door algemeen directeur Hans van Veen. Dit team is werkzaam op het hoofdkantoor in ’s Hertogenbosch samen met een groep van ruim 80 bevlogen medewerkers. Vanaf deze plek wordt er alles aan gedaan om de medewerkers op alle cateringlocaties in het land optimaal te faciliteren en de verwachtingen van de opdrachtgevers te overtreffen.

 

Top