Zoek je iets anders?


Inspiratieweek

Street Food

Het sissen van de bakplaat, geuren van kruidige gerechten en het geroezemoes van mensen die bestellingen doorgeven… er gaat niks boven struinen langs eetkraampjes, foodtrucks en marktjes! Of je nu met stokjes eet, met mes en vork of toch stiekem met je handen; Street Food smaakt altijd naar meer!

Tijdens deze inspiratieweek hopen we onze gasten mee te nemen op reis. Bij het nemen van een hapje hopen we dat ze zich wanen in de drukke straten van Bangkok of op de kleurrijke La Boquería in Barcelona. Genieten van Street Food, altijd vers bereid met smaken van over de hele wereld.

Wat betekent street food eigenlijk?

Zoals de naam al suggereert, bestaat Street Food uit kleine maaltijden die onderweg op straat worden gegeten en die meestal deel uitmaken van het culturele landschap van een bestemming.

HAPPY ASIA

Azië is toch wel dé plek waar Street Food niet van de straat weg te denken is. Van kraampje naar kraampje slenteren en overal een klein, smaakvol hapje kiezen. Het daarna opeten op van die prachtig gekleurde plastic stoelen en tafels. That’s what makes us happy! Laten we nou een greep uit die lekkere hapjes bij elkaar hebben gezet, zodat we onze counters om kunnen toveren naar een mini Asian Street Food. Denk bijvoorbeeld aan een Asian rice roll, kip teriyaki met noedels of samosa met raita.

Wat is een inspiratieweek?

In de dagelijks veranderde dynamische wereld van eten en drinken willen we onze gasten, opdrachtgevers en medewerkers keer op keer verrassen en inspireren. Vanaf 2017 doen we dit onder andere door middel van onze inspiratieweken. We laten ons inspireren door trends en ontwikkelingen in de foodwereld en bedenken per editie een nieuw thema. Dit thema wordt door middel van gerechten, POS-materiaal en storytelling neergezet op zo’n 180 locaties.

Met de inspiratieweken laten we onze gasten, opdrachtgevers en medewerkers kennismaken met nieuwe recepten en producten. Zo verwerken we trends en nieuwe producten in ons assortiment en creëren we een beleving door hier bijpassend POS-materiaal en storytelling voor te ontwikkelen.

HMM... CRUNCHI!

Denk je aan street food, dan denk je ook aan foodtrucks, denk je aan foodtrucks… dan denken wij aan festivals! Hoe heerlijk dat ook het festivalseizoen weer geopend is en we weer kunnen genieten van een drankje, dansje én hapje. Niet meer weg te denken uit de festival foodwereld: zoete aardappel! We komen dan ook met een nieuw product: de Crunchi!

De Crunchi zoete aardappel wedges staan voor een onderscheidende vorm en een unieke smaakbeleving. Ze zijn allesbehalve standaard, dit komt door de extra Crunchi buitenkant in combinatie met de smeuïge binnenkant. Met de Crunchi zoete aardappel dragen we bij aan een duurzame voedselketen. Ze verwerken bij Crunchi namelijk alle reststromen tot een nieuw product. 100% Vegan, 0% Waste!

SWEET STREET FOOD

Mango sticky rice of verse knapperige churros. Er is altijd nog wel een plekje vrij in je buik voor een toetje of een zoete versnapering, toch?!