Zoek je iets anders?


Inspiratieweek

The Big Five

Vijf jaar inspiratieweken
Het is tijd voor een feestje! Haal alle toeters en bellen uit de kast; onze inspiratieweken bestaan vijf jaar. We zijn een creatieve cateraar en houden ervan om onze gasten te inspireren. Samen mensen blij maken is wat we iedere dag het allerliefst doen. Nóg een reden voor een feestje; alles is weer open! En wat hebben we daar toch naar gesmacht met z’n allen. Dus na al dit goede nieuws vonden wij het een perfect moment voor een feestelijke inspiratieweek.
Favoriete inspiratieweken
Via ons interne communicatieplatform ‘Greet’ hebben we gevraagd naar de favoriete inspiratieweken van onze collega’s de afgelopen vijf jaar. Daar zijn vijf toppers uitgekomen, mét vijf favoriete gerechtjes. Zo komen onder andere de zomerse sferen van Bollywood (2019) nog eens voorbij, maar ook het hippe Scandinavië zien we langskomen bij Nordic Kitchen (2019). Deze all-time favorites hebben we er nog eens bijgepakt en in een feestjasje gestoken.

The Big Five
Tijdens deze inspiratieweek met het thema ‘The Big Five’ zetten wij deze gerechten nogmaals in de spotlight, speciaal voor onze gasten. Handen in de lucht voor het fuifje!

  1. Bollywood – 2019
  2. Mañana Mañana – 2018
  3. Nordic Kitchen – 2019
  4. Street Food – 2017
  5. Feel Good – 2020

meet our favorites!

#1 Bollywood 2019 – Tosti Chicken Tikka Masala

Dit is ‘m dan; het meest gekozen gerecht van de afgelopen vijf jaar. En dat begrijpen we maar al te goed. Een heerlijk knapperige tosti, met kleurrijke paprika, cheddar, kip én tikka masala kruiden. Een ware smaaksensatie die je in één hap op een kleurrijke markt in India brengt.

#2 Mañana Mañana 2018 – Muchos Nachos 

  1. Nachos Veggie: een vegetarische klassieker met avocado, tomaat en crème fraîche. Heb je de kleurrijke nachos al gespot? Deze zijn gemaakt van blauwe maïs.
  2. Nachos Italy: we gaan lekker fusion met deze Italiaanse nachos. Pesto, Parmezaan, tomaat en olijf. Een verrassende twist op dit Mexicaanse gerechtje

wat is een inspiratieweek?

In de dagelijks veranderde dynamische wereld van eten en drinken willen we onze gasten, opdrachtgevers en medewerkers keer op keer verrassen en inspireren. Vanaf 2017 doen we dit onder andere door middel van onze inspiratieweken. We laten ons inspireren door trends en ontwikkelingen in de foodwereld en bedenken per editie een nieuw thema. Dit thema wordt door middel van gerechten, POS-materiaal en storytelling neergezet op zo’n 180 locaties.

Met de inspiratieweken laten we onze gasten, opdrachtgevers en medewerkers kennismaken met nieuwe recepten en producten. Zo verwerken we trends en nieuwe producten in ons assortiment en creëren we een beleving door hier bijpassend POS-materiaal en storytelling voor te ontwikkelen.

NOG MEER LEKKERS..

#3 Nordic Kitchen 2019 – Smørrebrød Makreel
Prachtig eetbare schilderijtjes zijn het! En we vinden het dan ook niet verrassend dat deze als één van de vijf toppers is gekozen. Dit heerlijke smørrebrød is belegd met makreel, dille, mierikswortel én Amsterdamse uitjes. Smaklig!

#4 Street Food 2017 – Haute Dogs
Waar het vijf jaar geleden nog een klassieker was die onze gasten zelf konden toppen, hebben we deze nu omgetoverd tot vijf ware feestnummers. Met vijf continenten als thema hebben we iconische haute dogs ontwikkeld.

#5 Feel Good 2020 – Turks brood met ratatouille kip
Het Turks brood was echt een ware hit. Want hoe handig? Eén keer beleggen is 6 x plezier! Buiten het feit dat dit gerecht tegenwoordig veel voorbijkomt op locaties, vonden we het ook een feestelijk gerecht voor deze inspiratieweek. Het is toch net een taartje?!