Zoek je iets anders?


Case: Brownies&downieS @ Universiteit Twente

Voor ons is duurzaamheid een belangrijk thema. Vaak spreken we over gezonde voeding, het verminderen van plastic en/of het beperken van voedselverspilling, maar met deze samenwerking gaan we nog een stap verder. Op deze bijzondere locatie werken wij samen met Brownies&downieS. In dit restaurant werken talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedere dag bieden ze de studenten en medewerkers van de campus van een heerlijk, puur assortiment en een dagelijkse dosis happiness. 

Samen
‘Samen’ zit ons DNA. Dat betekent onder andere dat we graag kansen geven aan mensen die vanuit een afstandspositie aan het werk willen. Wij staan voor een inclusieve bedrijfsvoering. Met onze Brownies&downieS vestigingen geven wij hier op perfecte wijze uiting aan.

Brownies&downieS is een bekende horecaketen met meer dan 50 vestigingen door het hele land. Ze bieden mensen met een verstandelijke beperking een echte werkplek in de horeca. Normaalgesproken vind je ze in stadscentra of dorpskernen. Echter samen met ons worden er ook vestigingen geopend binnen het onderwijs en in bedrijfspanden.

Hiermee dragen wij bij aan een inclusieve en duurzame samenleving, nemen wij onze sociale verantwoordelijkheid en leggen wij verbanden met de samenleving.

SROI