Zoek je iets anders?


Inspiratieweken op onze cateringlocaties

Als creatieve cateraar willen wij onze opdrachtgevers, gasten en medewerkers altijd blijven inspireren. Dit doen we onder andere met onze inspiratieweken. Deze weken sluiten altijd aan op actualiteiten, trends & ontwikkelingen. Laat je inspireren door enkele van onze afgelopen edities!

Editie #20 Alles uit de zee

Tijdens het maken en bedenken van deze inspiratieweek voelden we ons als een vis in het water! We hebben zeeën van tijd besteed aan het ontwikkelen van de recepturen en de signing. We hopen dat bij onze gasten het water in de mond loopt van al het lekkers.

Daarnaast hopen we onze gasten dit keer niet alleen te verleiden tot het eten van heerlijke producten, maar willen we ze ook iets bijbrengen over de problemen waar deze grote blauwe watervlakte mee te maken heeft. We sporen onze gasten aan om te doneren aan de Plastic Soup Foundation. De producten die we gebruiken tijdens deze week zijn ook zoveel mogelijk voorzien van een keurmerk. Kortom niet alleen alles uit de zee, maar ook voor de zee. Lees hier meer over de inspiratieweek Alles uit de zee!

Editie #19 Street Food

Het sissen van de bakplaat, geuren van kruidige gerechten en het geroezemoes van mensen die bestellingen doorgeven… er gaat niks boven struinen langs eetkraampjes, foodtrucks en marktjes! Of je nu met stokjes eet, met mes en vork of toch stiekem met je handen; Street Food smaakt altijd naar meer!

Tijdens deze inspiratieweek hopen we onze gasten mee te nemen op reis. Bij het nemen van een hapje hopen we dat ze zich wanen in de drukke straten van Bangkok of op de kleurrijke La Boquería in Barcelona. Genieten van Street Food, altijd vers bereid met smaken van over de hele wereld. Lees hier meer over de inspiratieweek Street Food!

Editie #18 Plant Power

Deze smakelijke week barst van de kleuren, lekkernijen én vitaminen. Dat komt natuurlijk allemaal door het thema Plant Power. De inspiratieweek wordt gecombineerd met ‘De Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel’. In deze week geven we extra aandacht aan plantaardige producten en gerechten zonder vlees en zuivel.

Hiermee willen we vooral inspireren en laten zien dat je eindeloos kunt variëren met granen, groenten en heerlijke peulvruchten. Deze producten zijn gezond en zorgen voor super veel power; Plant Power! Lees meer over de inspiratieweek Plant Power!

Editie #16 Okinawa Japan 

Er zijn vijf plekken op de wereld waar mensen langer en gezonder leven dan waar dan ook. Deze plekken noem je de Blauwe Zones. Mensen die in één van deze plaatsen wonen, worden gemiddeld negentig of zelfs honderd jaar! Okinawa in Japan is een van deze Blauwe Zones. De Okinawanen volgens tien gezonde eetregels. Deze regels waren onze grootste inspiratiebron tijdens deze Japanse inspiratieweek. Meer hierover weten? Lees hier meer over Okinawa Japan!

Editie #17 No Waste Wonderland

Maak kennis met de wondere wereld van no waste. Bij het creëren van deze inspiratieweek voelden we ons een beetje als Alice in Wonderland. Er ging een hele nieuwe wereld voor ons open. Want verspillen? Dat is dus écht niet nodig! Via ons interne communicatieplatform vroegen we onze collega’s welke producten (helaas) het vaakst in de prullenbak belanden. Met deze artikelen hebben we recepten ontwikkeld die aansluiten bij wat er op locaties wordt verspild. Zo ontstonden de thema’s bospeen, komkommer, brood en tomaat. Lees verder over de inspiratieweek No Waste Wonderland!

Editie #15 The Big Five 

Het is tijd voor een feestje! Haal alle toeters en bellen uit de kast; onze inspiratieweken bestaan vijf jaar. We zijn een creatieve cateraar en houden ervan om onze gasten te inspireren. Samen mensen blij maken is wat we iedere dag het allerliefste doen. Nóg een reden voor een feestje; het land is weer open! En wat hebben we daar toch naar gesmacht met z’n allen. Dus na al dit goede nieuws vinden wij het een perfect moment voor een feestelijke inspiratieweek. Lees hier meer over The Big Five!

Editie #14 FAIR

Tijdens de FAIR inspiratieweek brengen we producten onder de aandacht die voorzien zijn van keurmerken. Fair staat voor eerlijke producten en lokale herkomst. Dus producten die goed zijn voor de mens én de wereld. Lees hier meer over FAIR!

Benieuwd naar de eerdere edities? Neem dan contact op met Evy of Sophie van Conceptontwikkeling; ze vertellen je met liefde meer!