Inspiratieweken op onze cateringlocaties
Als creatieve cateraar willen wij onze opdrachtgevers, gasten en medewerkers altijd blijven inspireren. Dit doen we onder andere met onze inspiratieweken. Deze weken sluiten altijd aan op actualiteiten, trends & ontwikkelingen. Laat je inspireren door onze drie meest recente edities!

Editie #16 Okinawa Japan
Er zijn vijf plekken op de wereld waar mensen langer en gezonder leven dan waar dan ook. Deze plekken noem je de Blauwe Zones. Mensen die in één van deze plaatsen wonen, worden gemiddeld negentig of zelfs honderd jaar! Okinawa in Japan is een van deze Blauwe Zones. De Okinawanen volgens tien gezonde eetregels. Deze regels waren onze grootste inspiratiebron tijdens deze Japanse inspiratieweek. Meer hierover weten? Lees hier meer over Okinawa Japan!
Editie #17 No Waste Wonderland
Maak kennis met de wondere wereld van no waste. Bij het creëren van deze inspiratieweek voelden we ons een beetje als Alice in Wonderland. Er ging een hele nieuwe wereld voor ons open. Want verspillen? Dat is dus écht niet nodig! Via ons interne communicatieplatform vroegen we onze collega’s welke producten (helaas) het vaakst in de prullenbak belanden. Met deze artikelen hebben we recepten ontwikkeld die aansluiten bij wat er op locaties wordt verspild. Zo ontstonden de thema’s bospeen, komkommer, brood en tomaat. Lees verder over de inspiratieweek No Waste Wonderland!


Editie #15 The Big Five
Editie #14 FAIR
Tijdens de FAIR inspiratieweek brengen we producten onder de aandacht die voorzien zijn van keurmerken. Fair staat voor eerlijke producten en lokale herkomst. Dus producten die goed zijn voor de mens én de wereld. Lees hier meer over FAIR!
Benieuwd naar de eerdere edities? Neem dan contact op met Evy of Sophie van Conceptontwikkeling; ze vertellen je met liefde meer!
