Zoek je iets anders?


Case: Lemons & Beans

Bij Lemons & Beans komt de geur van versgemalen koffie je tegemoet. Je wordt enthousiast begroet door onze huisbarista die tegelijkertijd en met veel liefde je favoriete koffie- en theespecialiteiten maakt. Lemons & Beans bestaat uit een combinatie van een gezonde, duurzame fooditems (Lemons) en een optimale koffievoorziening (Beans).

Benieuwd naar lemons & Beans?

Neem voor meer informatie contact met ons op via
073 – 70 74 178 of verkoop@appel.nl.

Koffie & thee
Smoothies, juices & powershots

Ontmoetingsplek voor ontspanning & verbinding


We creëren een ontmoetingsplek; het bruisende hart van de organisatie waar je met plezier gebruik van maakt. Lemons & Beans combineert bijvoorbeeld de ontvangstfunctie van een receptie met een gezonde lunch en een heerlijke kop koffie. Lemons & Beans staat voor efficiëntie en is modulair op te bouwen om aan al uw wensen en behoeftes een invulling te kunnen geven, nu en in de toekomst.

Snel & gemakkelijk

Het gehele assortiment van Lemons & Beans wordt in grab & go vorm aangeboden. Dit resulteert in een snelle service en een breed assortiment.

Multi-functioneel

De hele dag kan men hier terecht voor diverse koffie-specialiteiten, een gezond sapje, versgebakken bananenbrood of een heerlijk broodje to-go!

Healty Food

Kleine & grote genietmomenten gedurende de hele dag

Benieuwd naar lemons & Beans?

Neem voor meer informatie contact met ons op via 073 – 70 74 178 of verkoop@appel.nl.
En lees hier alvast nóg meer over het Lemons & Beans concept.

Grab & go