Zoek je iets anders?


BEDRIJFSCATERING | GEZONDE VOEDING

Feel Good

Kom aan tafel, dan laten we zien wie wij zijn. Appèl realiseert op eigen wijze en met passie de beste foodbeleving in bedrijfsrestaurants. Een plek waar iedereen kan genieten van lekker, gezond en verantwoord eten in een sfeer die helemaal past bij het bedrijf, daar ligt het accent.

Gezond bedrijfsrestaurant

Vitale medewerkers zijn gemotiveerd en hebben volop energie om productief en met plezier te werken. Dat is goud waard! Appèl is vooruitstrevend op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid. Beide zijn op voedingsgebied goed te combineren. Appèl houdt zich vast aan de basis: verantwoord, duurzaam en vooral lekker eten aanbieden. We willen onze gasten op een subtiele manier bewust maken van verantwoord en duurzaam eten.

Als bedrijfscateraar doen we ons uiterste best om onze gasten bewust te maken van hun keuzes. In een bedrijfsrestaurant van Appèl leggen we daarom altijd het accent op gezonde voeding. We laten zien wat gezonde alternatieven zijn, waarom bepaalde keuzes minder goed zijn en waarom gezond eten zo belangrijk is. Dit doen we met Feel Good. Met Feel Good brengen we vitaliteit in het restaurant door leuke acties, communicatie, challenges en inspiratie. Ons doel is om vitaliteit een integraal onderdeel te laten zijn van het bedrijfsrestaurant en gasten te inspireren op het gebied van vitaliteit zodat bewustwording ontstaat.

Waarom gezond eten zo belangrijk is

Wat is vitaliteit?

Bij vitaliteit denk je al snel aan gezondheid, maar vitaliteit is veel breder. Volgens de Van Dale betekent vitaliteit letterlijk levenskracht. Hoe haal je meer kracht uit je leven en stimuleer je dit als organisatie? Dit is noodzakelijk omdat de laatste jaren de nadruk meer dan ooit is komen te liggen op lifetime-employability: een leven lang gezond en gelukkig werken. Door goede voeding, gastvrijheid en het creëren van een inspirerende omgeving draagt Appèl in al haar bedrijfsrestaurants bij aan een positieve, gezonde bedrijfscultuur.

Feel Good: vitaliteit in het bedrijfsrestaurant

Feel Good heeft alles te maken met een gezonde en bewuste leefstijl. Vitaliteit is niet enkel gezond eten, maar ook beweging, sociale steun en ontspanning. Deze vier componenten zijn de basis van Feel Good:

Gezonde voeding draagt bij aan meer energie

FOOD

Gezonde voeding draagt bij aan meer energie. Goede voeding wordt prominent geplaatst in het restaurant en bestaat uit producten die vallen binnen de richtlijnen van de Schijf Van Vijf en van EAT-Lancet.

Hier lees je meer over EAT-Lancet.


MOVE

Bewegen is van groot belang. In onze restaurants stimuleren wij onze gasten door communicatie en activatie.


SOCIAL

Een fijne werksfeer en plezier op het werk creëer je met collega’s. Samen eten verbindt! Via communicatietools laten wij gasten meer de verbinding met elkaar opzoeken.


RELAX

‘Rennen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan..!’. Af en toe de tijd nemen om te ontspannen zorgt ervoor dat je productiever en creatiever bent.

Feel Good in het bedrijfsrestaurant

Met Feel Good brengen wij vitaliteit onder de aandacht in het bedrijfsrestaurant. Hoe zie je dit terug? Onder andere door vitaliteitsacties, gezonde voeding, communicatie en signing. Daarnaast bieden we leuke workshops en activiteiten om de componenten van vitaliteit nog meer te ondersteunen. Denk aan bootcamp of yoga.

Benieuwd naar Feel Good?

Neem voor meer informatie contact met ons op via
073 – 70 74 178 of verkoop@appel.nl.