Bijzondere opstart bij GGD HN & Veiligheidsregio NHN tijdens coronacrisis

In deze bizarre tijd gaan sommige dingen ook gewoon door. Sinds deze maand zijn we de samenwerking gestart met de GGD Hollands Noorden en Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Zij zitten samen in een pand in Alkmaar en hadden vlak voor de uitbraak van de coronacrisis een aanbesteding voor de restauratieve voorzieningen uitgeschreven.

Opstarten tijdens een crisis
“De eerste afspraak was nog fysiek, maar alles is vervolgens digitaal verlopen. Opstarten tijdens een crisis is spannend, maar iedereen snapt dat dingen nu net even iets anders lopen dan normaal. We zijn ontzettend trots op onze medewerkers en hoe we samen een mooi, aangepast assortiment hebben neergezet. Het vergt aanpassingsvermogen van iedereen, maar het team zit vol enthousiasme en de dankbaarheid bij de opdrachtgever is groot. De GGD en Veiligheidsregio’s werken op dit moment harder dan ooit. Een goede lunch is en blijft in tijden van crisis van groot belang,” aldus Hans Zwartkruis, salesmanager bij Appèl.

De veiligheid waarborgen
De veiligheid van medewerkers en gasten heeft uiteraard onze hoogste prioriteit. Er is een speciaal protocol opgesteld dat tijdens de opstart goed is gehandhaafd. Er staan informatieborden bij de kassa die gasten wijzen op de maatregelen, wachtvakken zorgen ervoor dat er afstand wordt gehouden en het assortiment bestaat alleen uit verpakte en samengestelde producten.

Aangepast assortiment
Duurzaamheid en gezonde voeding zijn belangrijke onderdelen uit het concept dat wij aanbieden. Uiteraard houden we daar rekening mee in het aangepaste assortiment en de disposables die we gebruiken. “Het team kijkt uit om de dienstverlening straks helemaal volgens het concept neer te zetten. Je wilt het liefst een perfecte start maken waarin je gasten direct meeneemt in een optimale beleving, maar dat gaat helaas nog even niet lukken gezien de huidige omstandigheden. Na de crisis gaan we alsnog een knallende introductie uitrollen”, aldus Tom Wissing, opstartmanager bij Appèl.

Top