Gezonde voeding

Gezond bedrijfsrestaurant

Eten moet lekker zijn, maar ook van goede kwaliteit en natuurlijk gezond. Voeding met waardevolle voedings- en bouwstoffen zorgt ervoor dat medewerkers zich goed voelen en voldoende energie hebben om lekker bezig te blijven en dat is goud waard. Als bedrijfscateraar doen we ons uiterste best om onze gasten bewust te maken van hun keuzes. In een bedrijfsrestaurant van Appèl leggen we daarom altijd het accent op gezonde voeding. We laten ze zien wat gezonde alternatieven zijn, waarom bepaalde keuzes minder goed zijn en waarom gezond eten zo belangrijk is. Als er een lekker en gezond alternatief wordt geboden zijn wij van mening dat de ongezonde snack niet gemist wordt. Daarom bieden we een voedzaam en gevarieerd assortiment aan, geïnspireerd op de vernieuwde Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Ook houden we rekening met de manier waarop we het eten presenteren. Gezonde keuzes worden aantrekkelijk gepresenteerd en zichtbaar gemaakt.
 
Heeft gezonde voeding voor jouw bedrijf ook prioriteit? Onze diëtist heeft het lifestyleprogramma Slim + Fit ontwikkeld. Hierbij gaan wij medewerkers op de werkvloer stimuleren om bewust te kiezen voor gezonde producten en dus gezonde keuzes.
 
Benieuwd naar ons Slim + Fit programma? Neem voor meer informatie contact met ons op via 073 - 70 74 178 of verkoop@appel.nl.

Slim + Fit Programma

Stap voor stap een gezonder leven

Het Slim + Fit programma is ontwikkeld om onze gasten een bewustere keuze te laten maken. Je streeft naar vitale medewerkers en je wilt de werkplek zo vitaal mogelijk maken. Hier hoort het bedrijfsrestaurant natuurlijk bij. Vanuit Appèl streven we naar optimalisatie van de bedrijfsrestaurants door de bezoeker te inspireren en informeren over vitaliteit en bewuste keuzes. 

Vitale medewerkers zijn gemotiveerd en hebben volop energie om productief en met plezier te werken. Appèl is vooruitstrevend op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid. Beide zijn op voedingsgebied goed te combineren. Appèl houdt zich vast aan de basis: verantwoord, duurzaam en vooral lekker eten aanbieden. We willen onze gasten op een subtiele manier bewust maken van verantwoord en duurzaam eten. Slim + Fit is hét programma van Appèl voor een vitale leefstijl.

 

Slim + Fit stappenplan

Het Slim + Fit stappenplan bestaat uit drie stappen. Allereerst voeren wij een scan uit in het bedrijfsrestaurant waarin de huidige situatie en de vraag worden gemeten. Vanuit deze scan ontwikkelen wij een actieplan dat er uiteindelijk voor zorgt dat het bedrijfsrestaurant stap voor stap gezonder wordt. Naast optimale voeding zijn beweging, herstelmomenten en positieve ondersteuning van belang om de vitaliteit te ondersteunen.

Benieuwd naar ons Slim + Fit programma? Neem voor meer informatie contact met ons op via 073 - 70 74 178 of verkoop@appel.nl

Top