Gezonde voeding

Gezond bedrijfsrestaurant

Eten moet lekker zijn, maar ook van goede kwaliteit en natuurlijk gezond. Voeding met waardevolle voedings- en bouwstoffen zorgt ervoor dat medewerkers zich goed voelen en voldoende energie hebben om lekker bezig te blijven en dat is goud waard. Als bedrijfscateraar doen we ons uiterste best om onze gasten bewust te maken van hun keuzes. In een bedrijfsrestaurant van Appèl leggen we daarom altijd het accent op gezonde voeding. We laten ze zien wat gezonde alternatieven zijn, waarom bepaalde keuzes minder goed zijn en waarom gezond eten zo belangrijk is. Als er een lekker en gezond alternatief wordt geboden zijn wij van mening dat de ongezonde snack niet gemist wordt. Daarom bieden we een voedzaam en gevarieerd assortiment aan, geïnspireerd op de vernieuwde Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Ook houden we rekening met de manier waarop we het eten presenteren. Gezonde keuzes worden aantrekkelijk gepresenteerd en zichtbaar gemaakt.
 
Heeft gezonde voeding voor jouw bedrijf ook prioriteit? Onze diëtist heeft ons lifestyleprogramma Slim + Fit ontwikkeld. Hierbij gaan wij medewerkers op de werkvloer stimuleren om bewust te kiezen voor gezonde producten en dus gezonde keuzes.

Slim + Fit

Stap voor stap een gezonder leven

Slim + Fit is hét lifestyleprogramma van Appèl voor een gezondere levensstijl in bedrijfsrestaurants. Onze diëtist Michelle heeft dit programma ontwikkeld en is geïnspireerd op de vernieuwde Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Als specialist in de bedrijfscatering zien wij gezonde voeding niet alleen als een bewuste keuze, maar streven wij ernaar om van gezonde voeding een gewoonte te maken. Dit doen we door een gezond assortiment in het bedrijfsrestaurant waarbij we de gezonde producten extra promoten. Belangrijk, want een gezonde levensstijl leidt tot gezonde medewerkers met minder ziekteverzuim en een goede werksfeer tot gevolg. 

Benieuwd naar ons Slim + Fit programma? Neem voor meer informatie contact met ons op via 073 - 70 74 178 of verkoop@appel.nl.

Top