Gezonde voeding

Gezond bedrijfsrestaurant

Vitale medewerkers zijn gemotiveerd en hebben volop energie om productief en met plezier te werken. Dat is goud waard! Appèl is vooruitstrevend op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid. Beide zijn op voedingsgebied goed te combineren. Appèl houdt zich vast aan de basis: verantwoord, duurzaam en vooral lekker eten aanbieden. We willen onze gasten op een subtiele manier bewust maken van verantwoord en duurzaam eten. Als bedrijfscateraar doen we ons uiterste best om onze gasten bewust te maken van hun keuzes. In een bedrijfsrestaurant van Appèl leggen we daarom altijd het accent op gezonde voeding. We laten zien wat gezonde alternatieven zijn, waarom bepaalde keuzes minder goed zijn en waarom gezond eten zo belangrijk is. Dit doen we met Feel Good. Met Feel Good brengen we vitaliteit in het restaurant door leuke acties, communicatie, challenges en inspiratie. Ons doel is om vitaliteit een integraal onderdeel te laten zijn van het bedrijfsrestaurant en gasten te inspireren op het gebied van vitaliteit zodat bewustwording ontstaat.
 
Wat is vitaliteit?
Bij vitaliteit denk je al snel aan gezondheid, maar vitaliteit is veel breder. Volgens de Van Dale betekent vitaliteit letterlijk levenskracht. Hoe haal je meer kracht uit je leven en stimuleer je dit als organisatie? Dit is noodzakelijk omdat de laatste jaren de nadruk meer dan ooit is komen te liggen op lifetime-employability: een leven lang gezond en gelukkig werken. Door goede voeding, gastvrijheid en het creëren van een inspirerende omgeving draagt Appèl in al haar bedrijfsrestaurants bij aan een positieve, gezonde bedrijfscultuur.
 
Benieuwd naar Feel Good? Neem voor meer informatie contact met ons op via 073 - 70 74 178 of verkoop@appel.nl.

Feel Good: vitaliteit in het bedrijfsrestaurant

Feel Good 

Feel Good heeft alles te maken met een gezonde en bewuste leefstijl. Vitaliteit is niet enkel gezond eten, maar ook beweging, sociale steun en ontspanning. Deze vier componenten zijn de basis van Feel Good:

FOOD
Gezonde voeding draagt bij aan meer energie. Goede voeding bestaat uit producten die gebaseerd zijn op de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Deze producten gaan wij stapsgewijs prominenter plaatsen in het restaurant.

MOVE
Binnen vitaliteit is bewegen van groot belang. Om gasten te inspireren en motiveren om wat meer te bewegen, zetten we communicatie en leuke acties in. Deze ga je zien door signing in het restaurant.

SOCIAL
Een fijne werksfeer en plezier op het werk creëer je samen met collega’s. Samen eten verbindt! Via signing in het restaurant inspireren en stimuleren we gasten om meer verbinding met elkaar op te zoeken.

RELAX
We rennen en vliegen maar door. Af en toe tijd nemen om te ontspannen zorgt ervoor dat er productiever en creatiever gewerkt wordt. Door signing en challenges inspireren we gasten om meer te ontspannen.

Feel Good in het bedrijfsrestaurant

Met Feel Good brengen wij vitaliteit onder de aandacht in het bedrijfsrestaurant. Hoe zie je dit terug? Onder andere door vitaliteitsacties, gezonde voeding, communicatie en signing. Daarnaast bieden we leuke workshops en activiteiten om de componenten van vitaliteit nog meer te ondersteunen. Denk aan bootcamp of yoga. 

Benieuwd naar Feel Good? Neem voor meer informatie contact met ons op via 073 - 70 74 178 of verkoop@appel.nl

Top