Bollywood

De Indiase keuken; een keuken met kleurrijke producten en kruidige smaken die afgeblust worden met frisse yoghurtjes. De naam Bollywood is een combinatie van Bombay (de grootste stad van India) en Hollywood. Dit filmgenre bevat flinke publiekstrekkers met veel muziek, dans en kleur. We hebben ons hierdoor laten inspireren op zowel visueel vlak als in ons menu. Tosti’s met tikka masala, verse kokossoepjes en frisse mango yoghurtjes, we hebben het allemaal.
 
Get Toasted
Een traditioneel Indiaas gerecht is de tosti uiteraard niet, maar deze guilty pleasure is wel perfect om de Indiase smaken in te verwerken. Dus get toasty met onze Indiase tosti’s met mango yoghurtdip. We serveren onze gasten verschillende varianten; van de chicken tikka masala met cheddar tot een vegetarische variant met gegrilde groenten en tikka masala kruiden.
 
Spoon
Heerlijke Indiase drankjes vertaald naar een lekker ontbijtje of genietmoment. Onze Spoon recepturen zijn gebaseerd op de iconische chai thee en de frisse mango lassi. De in laagjes opgebouwde yoghurtjes zijn een mooie aanvulling op ons yoghurtconcept.
 
Stock ’n Broth
We laten die staafmixers weer eens goed draaien, want met deze Indiase soepen kunnen we onze gasten weer verrassen. Currypasta, kokosmelk, koriander en linzen; typische Indiase ingrediënten die de hoofdrol spelen in deze soepen.
 
Street Food
De Indiase snack samosa is een driehoekig en knapperig deegpakketje, meestal gevuld met aardappel, ui en heerlijke specerijen. Wij serveren deze snack, die overigens prima in de oven kan, met een heerlijk frisse raita. Een frisse yoghurtdip met komijn en munt die perfect past bij de kruidige smaak van samosa's. De samosa is van oorsprong helemaal niet afkomstig uit India, maar werd eeuwen geleden door handelsreizigers via Egypte en Libië naar India meegebracht. De deegpakketjes werden in de avond tijdens het rusten gemaakt en boven het kampvuur gebakken. Zo konden ze de volgende dag weer mee in de zadeltas voor onderweg.
Top